Фирма за отпушване на канали в София

Почти всяко запушване в домове и служебни сгради се е образувало дълго време. Това означава, че натрупванията на замърсявания са големи. С такива запушвания може да се справи фирма за отпушване на канали в София.

 

Фирма за отпушване на канали в София

 

При запушване на мивка

Мивките поемат отпадните води от миене на ръце, на продукти, на съдове и прибори. А заедно с водата в канала попадат всякакви частици – от замърсяванията по ръцете, от миенето на продуктите, съдовете, приборите, както и остатъци от ястия, ако ги изхвърляте в мивката.

Всички тези замърсявания се отлагат полека в канала. За отлагането допринасят дори малки количества сапун и мазнини, попаднали в канала на мивката. Те задържат всякакви, дори и най-дребни, отпадъчни частици.

В даден момент натрупването е вече солидно. От канала започва да излиза неприятна миризма. Водата започва да се оттича бавно. При много плътен запушващ слой водата дори не се оттича изобщо. Обадете се на нашата фирма за отпушване на канали, за да отпушим мивката ви.

 

При запушване на сифон

Сифонът на пода в банята, сифонът на душ кабината, сифонът на ваната също са уязвими за запушвания. При миене и къпане във водата попадат косми, косми падат и на пода и оттам се озовават в сифона на пода. Миенето на домашни любимци също допринася за замърсяването на сифоните. Натрупаните косми, остатъци от сапун, препарати за къпане и миене не дават възможност на водата да се оттича.

Необходимо е почистване на сифона за отпушването му, което ще извърши екипът на нашата фирма за отпушване на канали в София – Интер Канали.

 

При запушване на тоалетна

Още една много неприятна ситуация е запушването на тоалетната. Тук може да има различни материали, които са причинили запушването – изпусната по невнимание ролка тоалетна хартия, пуснати в тоалетната чиния хигиенни материали – като мокри кърпички, които не се разлагат и лесно причиняват запушване. Децата често изпускат някакви предмети, най-често играчки. Тези материали и предмети обикновено засядат в меката връзка и водата в тоалетната вече не се оттича.

За изваждане на материалите и предметите, причинили запушването, се обадете на екипа от специалисти по отпушване на канали.

 

Не използвайте за отпушване препарати от магазините

Много хора мислят, че ако пуснат в запушения канал или сифон препарат от магазина, силно действащите химикали в него със сигурност ще постигнат отпушване. На практика тези препарати не само не ви гарантират успех. Химикалите в тях взаимодействат с мазнините и се образуват сапуноподобни маси. Това само усложнява запушването. Освен това силните химикали могат да разядат сифона или тръбата на канала.

 

Понякога за запушването има причини, които могат да определят само специалисти

Понякога запушването се дължи на неправилен наклон на тръбите – това може да бъде дефект при полагането на външна част от канализацията, а може да се получи и във вътрешната част. При прекалено малък наклон оттичането се затруднява. Така се създават условия за запушвания.

За отпушване на канали в София потърсете нашата фирма Интер Канали. Ние извършваме отпушвания и профилактика на канали в столицата и около нея. Разполагаме с професионално оборудване и прилагаме механични методи за отпушване. Така предпазваме вашите тръби от повреди.