Фирма за отпушване на канали в Белите брези

При проблем с каналите в дома ви в Белите брези се прекъсва нормалният ритъм на живот. Канализацията е ежедневно изложена на високи рискове от запушвания. Затова когато запушването се образува във вашия дом, бързо потърсете специалистите от Интер Канали. Нашата фирма е вашето решение за възстановяване на оттичането на водата, така че да можете да ползвате мивката, банята, тоалетната. Ние реагираме бързо и извършваме отпушване на канали без използване на силни химикали.

 

Фирма за отпушване на канали в Белите брези

 

Когато се образува запушване, то крие и риск от наводнение

Ако в дома ви в Белите брези се натрупат замърсявания в канала и се стигне до запушване, това не означава само огромно неудобство поради това, че не може да се миете, къпете, перете и т.н. Всяко запушване може да е свързано с риск от връщане на водата, а поради това и с риск от наводняване. Затова побързайте да се обадите на нашата фирма за отпушване на канали, ако забележите, че водата не се оттича бързо или – което е още по-лошо – не се оттича изобщо. Наводнението може да причини големи щети. Обадете ни се, за да ви спестим такива сериозни последствия.

 

Ние използваме механични начини за отпушване

Когато ни извикат за отпушване на канал в Белите брези, ние се отзоваваме, като приготвяме нашето професионално оборудване. За да не възникват рискове от повреда на тръбите поради използване на силни химикали, ние използваме механични методи за отпушване.

След като направим оглед на запушването в дома ви, преценяваме какви уреди да използваме. Най-често прилагаме отпушване с професионални спирали. Те имат голяма дължина и проникват дори до запушвания, намиращи се навътре в канала. Освен това подбираме от комплекта от накрайници към тях подходащ накрайник според случая. Спиралата се вкарва в канала с въртеливо движение и след като достигне до натрупаните замърсявания, образували запушването, разбиваме слоя от натрупвания. След това промиваме канала с мощна струя вода. Така се отстраняват дори най-малките частици от замърсяването. Пълното почистване на канала е важно, защото ако останат части от натрупванията, те ще започнат бързо да привличат нови замърсявания.

Още един ефикасен начин е отпушване с мощна струя вода. Под напора на водата натрупаните замърсявания, които образуват запушването, се разбиват и отнасят навътре в канала. Водната струя почиства и най-малките остатъци от замърсяванията.

Нашите специалисти преценяват кой метод да приложат в конкретния случай. Механичните методи на разбиване не повреждат тръбите.

 

Обадете ни се, вместо да използвате за отпушване препарати с химикали

При запушване в дома ви в Белите брези ползвайте услугите на софийска фирма за отпушване на канали. Не се опитвайте да отпушите с препарати от магазина. Те обикновено съдържат силни химикали и при невнимателно боравене с тях може да възникне риск за здравето ви. Освен това препаратите реагират с мазнините от натрупаните замърсявания и се получава сапуноподобна лепкава маса. С препарати за отпушване не само няма да постигнете отпушване, ако натрупването е голямо. Можете и да усложните това запушване, когато от реакцията на препарата с мазнините се получи лепкава маса, която ще привлича още повече замърсявания.

В канализацията чрез мивката и тоалетната ежедневно попадат най-различни замърсявания. Частиците от храни, малки количества мазнини, косми и други се натрупват по-бързо или по-бавно и се стига до запушване. За отстраняването му разчитайте на нашата фирма за отпушване на канали в София – Интер Канали.