Почистване на септична яма

Нуждаете се от почистване на септична яма? Тук сте на правилното място, защото нашият екип предлага такова почистване. За да се почисти една септична яма, е необходимо специализирано оборудване. Интер Канали разполага с такова оборудване и има опит в почистването и дезинфекцирането на септични ями на домове и имоти.

Ако районът, в който се намира септичната яма, е скалист, тогава отпадните води не могат да попиват добре и се налага да заявявате по-често почистването на ямата.

За почистване на септични ями свържете се на дежурен телефон 📞 0876 926 196!

 

Почистване на септична яма

 

Почистването е много важно

За да не се получава препълване, до ямата трябва да се изгради утайник. Пречистената вода трябва да се отвежда по тръба в попивна площ. В резервоара на ямата се задържат отпадъците, а водата се отвежда по тръба до терен, в който попива.

Отпадъците започват да се разпадат. Получава се утайка, която трябва да се изпомпи. Това се извършва като услуга от екипа на Интер Канали.

 

Ако ямата е в риск от препълване с отпадни води

Ямите трябва да имат достатъчна способност да попиват отпадните води. Но ако тази способност не е достатъчна, се появява риск от препълване.

При такъв риск се обадете на екипа ни, за да дойдем и да изпомпим излишните отпадни води и да почистим ямата.

 

Оборудването, с което почистваме септични ями

Разполагаме с помпи за изпомпване на водата от ямата.

Ако в ямата са се образували твърди наслагвания, използваме специално оборудване за разбиването им. То се постига с вода под налягане.

Изпомпеното съдържание на ямата се извозва със специален автомобил с цистерна до място, в което могат да се изхвърлят такива отпадъци.

 

Отпушваме различни видове септични ями

Септичните ями са няколко вида. Най-разпространени са ямите с една камера и с две камери. Ако ямата има повече камери, тя пречиства по-ефективни, но такива ями са по-рядко срещани.

Нашият екип отпушва всеки от тези видове септични ями.

 

Обадете ни се при признаците, че ямата се нуждае от почистване

Следните признаци показват, че трябва да се обадите на екипа ни, за да почистим вашата септична яма:

  • от резервоара се носи неприятна миризма;
  • водата бавно се оттича от дома;
  • резервоарът запчва да прелива и около ямата се виждат локви от вода, а може и да са вода и отпадъци.

 

За да не се стига до преливане на отпадните води и задържането им в локви около септичната яма, навреме се обадете на Интер Канали. Ние ще почистим вашата яма и ще я дезинфекцираме, ако желаете.