Отпушване на тоалетни

Нуждаете се от отпушване на тоалетна в София?

Тоалетната ви е запушена и не можете да я ползвате?

Всяко запушване на канал е неприятно. Но ако тоалетната ви е запушена и не мобеъе да я ползвате, това е мъчение, което трябва да се прекрати възможно най-бързо.

   Позвънете на телефон 0876 926 196, за да извикате специалистите по отпушване на канали от фирма Интер канали! Ние ви гарантираме отпушване на тоалетна, независимо колко сериозно е то.

 

Какво може да направите при бавно оттичане на водата

Понякога в канала на тоалетната се събират малки отпадъчета и боклучета, които забавят оттичането. За да ги отстраните, излейте вряла вода – поне 2 литра, в тоалетната чиния. При малки отпадъчета и наслагвания това помага, ако те са лесно разтворими. Когато имате навик да изхвърляте в тоалетната чиния остатъци от храни, мазнини, или парченца сапун, те ще се разтворят от горещата вода. Ако видите, че оттичането на водата става малко по-бързо, изсипете още гореща вода, за да разтворите остатъците от храни, мазнините, сапуна.

Отпушване на по-леки наслоявания и остатъци можете да постигнете със сода бикарбонат и оцет в равни части. Първо трябва да изсипете в тоалетната чиния оцета, а след това содата. Затворете капака, защото ще протече реакция. Изчакайте около 30 минути, а след това изсипете вряла вода, за да отмиете.

  Ако няма резултат при опитите сами да се справите, не отлагайте, а се свържете незабавно с фирма Интер канали, за да не се стигне до по-сериозно запушване.

 

Запушване с твърди отпадъци

Ако отпадъците в канала на тоалетната са твърди, няма да можете да се справите сами. Изтървани по невнимание предмети, хигиенни материали и други неразтворими отпадъци могат да се отстранят само механично от нашите специалисти. Ако все пак има някакво оттичане на водата, можете да пробвате отпушване с вряла вода. Но ако видите, че оттичането престане, не сипвайте вече никаква вода. Рискувате тоалетната да прелее и да наводни помещението. Обадете ни се за отпушване на тоалетна.

 

Отпушване на тоалетни

 

Запушването на тоалетната има своите сигурни признаци

Ето по какво ще познаете, че вашата тоалетна е започнала да се запушва:

  • Водата се оттича бавно

Ако при поскане на водата в тоалетната тя се оттича бавно, значи е започнало запушване. А може и да се е образувало масивно запушване.

За съжаление в отвора на тоалетната чиния лесно могат да паднат предмети като детски играчки, рула тоалетна хартия и други. Всеки от тези предмети може да заседне още в меката връзка или по-нататък и да причини бавно оттичане или изобщо невъзможност за оттичане.

Ако в тоалетната ви водата се оттича бавно, със сигурност има проблем, нещо пречи на оттичането. Обадете се на Интер канали, за да проверим какво е попаднало в канала и да го отпушим.

  • Неприятна миризма, бълбукане и странни звуци

Устройството на тоалетната е такова, че да не дава възможност в помещението да проникват миризми. Но при повишаване на налягането миризмите вече започват да проникват и това е още един сигурен признак за запушен канал. Друга причина може да бъде липса на отдушник. Каква е точната ситуация ще преценим ние, специалистите.

  • Пълна невъзможност за оттичане на водата

Пускате водата, но тя въобще не се оттича, направо прелива от тоалетната чиния? Това е сигурен признак за много сериозно запушване. Обадете ни се незабавно! Всяко отлагане може да е фатално. Водата може да прелее и да се получи наводнение, да ви бъдат нанесени шети. Не допускайте запушването да ви тормози, обадете ни се за отпушване на тоалетна.

   Ето нашите цени за отпушване на канали.