Отпушване на сифони

Нуждаете се от отпушване на сифон?

Когато сифон не поема водата и стават локви е сигурен признак на запушена канализация.

  Можете да разчитате на нашите услуги за отпушване на сифон на тел. 0876 926 196, независимо дали става въпрос за отпушване на вана, подов сифон или душ кабина.

Ако забелязвате някои от следните признаци във вашия дом:

  • Бавно оттичане
    Ако водата се оттича по-бавно от обичайното във вашата баня, вана или душ кабина, не подминавайте този проблем защото е възможно и протичане на вода при съседите Ви. Той със сигурност подсказва за наличието на проблем в канала.
  • Задържане на вода
    Друг признак за запушване на канал във вашия дом е задържането на вода. Ако забележите че водата във вашата, вана, баня или душкабина не се оттича, то със сигурност има запушване в канализацията Ви.

  Вижте какви са нашите цени за отпушване на канали.

 

Отпушване на сифони

 

Реагирайте веднага при следните признаци на запушване на сифон

  • Водата се оттича бавно.

Обикновено при този признак хората отлагат обаждане към фирма за отпушване на канали и сифони, защото все пак могат да използват мивките и санитарните помещения. Но натрупването на замърсявания в сифона ви може бързо да се увеличи и да се окажете с пълно запушване. Тогава отпушването ще отнеме повече време и ще ви струва повече. Затова дори при леко забавяне на оттичането се обадете на нашите специалисти.

  • Водата се задържа в мивката, по пода на банята или на душ кабината.

Задържането на вода също най-вероятно се дължи на запушване на съответния сифон. Позвънете ни на тел.  0876 926 196 и ще се отзовен веднага за спешно отпушване на вашия сифон и промиване на целия канал.

 

Сифонът предпазва канализацията от попадане на замърсяващи частици в нея

Сифонът е вид воден затвор, който пречи на частиците от храна и други малки отпадъци да попаднат в канала заедно с отпадните води. В долната част на сифона се задържат частиците, а по извитата част се оттича водата.

Когато сифонът се замърси, трябва д се разглоби долната му част и да се почисти от наслоените замърсявания. За да нямате затруднения с разглобяването и почистването, потърсете нас, специалистите. А възможно е и замърсяването и запушването да са се образували след водния затвор. Но това може да се установи само от професионалисти по отпушване на канализация.

 

 

запушване на сифон

 

Не бързайте да пробвате отпушване с домашни средства и препарати от магазините

Можете да опитате да разядете запушването със сода и оцет, като изсипете равни част от тези два продукта в сифона. Но това може да помогне само в самото начало на запушването.

Опасно е да използвате препарати от магазините, които съдържат химикали и с тях може да се повреди сифонът и каналът. Освен това, ако решите да използвате повече от един препарат и смесите киселинен и основен препарат, между тях ще протече бурна реакция, която е опасна не само за сифона и канализацията, но и за почистващия.

  При запушен сифон потърсете Интер Канали! Ние ще извършим оглед и преценим каква е ситуацията и как трябва да се подходи, за да се реши проблема. Ние прилагаме разглобяване и почистване на запушения сифон и механично отпушване и почистване със спирали, ако запушването е по-нататък в канала. Можете да разчитате на нас за отпушване на сифони по всяко време.