Спешно отпушване

Нуждаете се от спешно отпушване на канал в София?

Добре знаем до какво води запушен канал в тоалетната, когато Вашият канал се нуждае от спешно отпушване.

Запушена тоалетна или мивка причиняват незабавен и траен дискомфорт в цялото семейство. Това е спешна ситуация, която се нуждае от неотложни мерки.

Дори и съвременните инженерни решения не могат да защитят канализацията от негативните ефекти на непрекъснатите отлагания в тръбите, които постепенно намаляват капацитета им и накрая напълно ги запушват, довеждайки собствениците до нуждата от спешно отпушване на канали.

 

За да се възстанови оттичането на отпадните води в дома ви, обадете се на Интер Канали за спешно премахване на запушването.

Не губете време, може да се стигне и до наводнение, когато водата започне да се връща. Нашите специалисти ще се отзоват веднага.

 

Ние го знаем и затова сме на Ваше разположение по всяко време на телефон: 0876 926 196

 

Спешно отпушване на канали

 

Машинно отпушване на канали

Работим с професионални машини за отпушване на канали на фирмата Rothenberger и допълнителни инструменти, с които ще отстраним всякакви причинители на запушвания във вашата канализация. С професионалните ни машини и инструменти можем да отпушваме канали на мивки, сифони, тоалетни, както и водосточни тръби и други.

Професионалните ни спирали са с голяма дължина и достигат дори до запушвания, разположени доста навътре в канала. Към тях избираме от нашите комплекти от накрайници тези, които са подходящи за разбиване на конкретното запушване.

С механично отпушване с професионално оборудване и инструменти не създаваме рискове за повреда на тръбите на канализацията ви, защото така избягваме използването на препарати със силни химикали. След разбиването на наслагванията, които пречат на оттичането, промиваме канала със силна струя вода, за да почистим напълно вътрешността на тръбите.

По преценка на специалистите ни запушването може да се отстрани и с машини за подаване на вода под високо налягане. С тези машини достигаме налягане на водата до 150 бара и дебит 230 литра в минута, които ни позволяват да отпушваме всякакви канали буквално за минути. Като подаваме в канала вода под високо налягане, разбиваме бързо дори много големи натрупвания, запушващи канализацията ви. И при този метод не се използват никакви препарати и не подлагаме на риск тръбите ви.

 

Спешни услуги за отпушване на канали по всяко време

Канализацията ви е ежедневно, ежечасно, ежеминутно изложена на замърсяване, при което по вътрешните стени на тръбите се отлагат всякакви частици – от храни, от миещи средства, мазнини и други. Така постепенно вътрешността на тръбите се стеснява от наслагванията, протичането на водата става все по-бавно и на края се стига до запушване. Ако не използвате услуги за профилактично почистване на канали, неминуемо ще се изправите пред запушване на мивка, сифон, душ кабина, тоалетна. Отпушваме и запушени водосточни тръби. Във всички случаи, в които се налага бързо да се премахне запушването, нашите специалисти са на разположение.

 

Действайте бързо, обадете ни се на телефон: 0876 926 196, когато се налага спешно отпушване!

 

Запушването може да ви изненада във всеки момент. Но когато установите, че водата в канала не се оттича, се обадете веднага на специалистите ни. Ние ще реагираме веднага и ще отстраним запушването.

За спешно отпушване в делнични и почивни дни, през празници – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, разчитайте на екипа на Интер Канали!

 

Вижте какви са нашите цени за отпушване на канали.