Ремонт на канализация в Бъкстон

Когато канализацията работи добре, комфортът в дома ви в Бъкстон е гарантиран. Но при толкова миене и къпане от време на време се налагат ремонти. За извършването им и възстановяване на удобството и възможностите за къпане и миене разчитайте на ВиК екипа на Интер Канали.

 

Ремонт на канализация в Бъкстон

 

Отпушване на канали

Каналите в дома ви в Бъкстон могат да се запушат по-бързо или по-бавно от ежедневното миене и къпане. При тези дейности заедно с отпадните води в тръбите попадат различни частици – от храни, отпадъци, косми, сапун, мазнини. Ако често изхвърляте остатъци от храна в каналите, запушванията ще се образуват по-бързо.

За отпушване е препоръчително да се обърнете към нашите специалисти. Не бързате да прибягвате до препарати, съдържащи силно действащи химикали. Те могат да причинят повреди в канализацията, а и няма гаранция, че ще постигнете отпушване. Ако често изхвърляте мазнини заедно с отпадните води, препаратът за отпушване ще реагира с тях и резултатът ще бъде лепкава маса. А това ще усложни още повече ситуацията.

Може да ни се обадите за отпушване на сифон, на мивка, на тоалетна. Ще извършим отпушването и ще почистим напълно канала, като промием с обилно количество вода.

 

Смяна на стари тръби

Смяна на тръби в Бъкстон може да се наложи ако във вътрешната канализация се появи теч. При това мястото на избиване на влагата може да е на разстояние от мястото на теча. Затова нашите специалисти извършват диагностика, за да установят къде точно е течът. Така се пести много къртене, след което ще се наложи извършване на много ремонтни дейности.

Смяна на тръби се налага и ако имате стари тръби в канализацията ви. Настоятелно препоръчваме да се сменят с нови PVC тръби. Старите тръби създават проблеми. Металните тръби корозират, камениновите се нащърбват. А това създава условия за по-лесно образуване на запушвания.

За смяна на тръби разчитайте на нашите специалисти. Те ще осигурят както необходимите тръби за подмяна, така и допълнителните материали и уреди. С нови PVC тръби канализацията ви ще работи много по-безпроблемно.

 

Ремонт на тръби от външна канализация

Външната канализация в Бъкстон е изложена на рискове от запушвания и повреди. Почвата може да се слегне и да причини разместване на тръби, пукване, счупване. Строителни дейности в съседство също могат да причинят повреди. Често запушвания на външната канализация се дължат на проникване на корени на дървета в тръбите.

Нашите специалисти правят оглед и диагностика, за да установят къде е проблемният участък. След това се изкопава до откриване на тръбата и тя се изважда, за да се извърши отпушване или да се смени пукнатата или повредена по друг начин част с нова. След съединяване на новата част с останалите тръби се извършва засипване, за да се възстанови нивото на терена.

За ремонти на канализация в Бъкстон на вашите услуги е Интер Канали. Ние се отзоваваме бързо, извършваме оглед и се заемаме с необходимите ремонти. Разполагаме с професионално оборудване. Нашите специалисти имат опит в ремонтни дейности на канализация. Ще възстановим протичането на водата, ще отстраним течове и запушвания.

За ремонти на каналите ви не е необходимо да се мъчите да коригирате проблемите с ваши усилия. За тези ремонтни дейности са необходими професионално оборудване и специалисти с опит – нашият екип. Разчитайте на фирма Интер Канали за всякакви ремонтни дейности в Бъкстон.