Ремонт на канализация във Връбница

Често или по-рядко ви се налага ремонт на канализация във Връбница. Независимо дали трябва да се отстрани запушване, да се смени дефектирала тръба, да се подмени цялата съвкупност от стари тръби с нови, или да се коригира неправилен наклон на тръбите, екипът на нашата фирма е на ваше разположение. За отпушване на канали и други ремонти разчитайте на Интер Канали – фирма, включваща специалисти с опит и професионално оборудване.

 

Ремонт на канализация във Връбница

 

Отпушване на канали

Ако се грижите да предотвратявате попадането на мазнини и замърсявания в каналите, нуждата от ремонтиране ще възниква на по-големи периоди. Но все пак, колкото и да почиствате сифоните и да изсипвате остатъци от храна в общия боклук, а не в тоалетната, неминуемо се получават отлагания в каналите, които могат да нараснат до запушване.

Миенето на продукти, на ръце, къпането са свързани с отстраняване на малки частици замърсявания, които попадат в каналите заедно с водата. Ако в тръбата  вече има отложени мазнини или на удобно място като коляно е заседнал по-едър отпадък

 

Ремонти поради спукване или счупване на тръби

Във вътрешната канализация в дома ви във Връбница може да се спука тръба, особено ако тръбите са от старите типове.

Ако видите по стена да избие влага, потърсете ни. Важното е да се знае, че течът може да започне на едно място, а да се прояви навън на друго. Затова е необходима диагностика от нашите специалисти, за да се установи точното място на избиване на водата.

Така няма да къртим, без да знаем къде точно трябва да се направи ремонтът.

Тръбите на външната канализация също са изложени на рискове от пукване или счупване. Почвата може да се размести, да се отрази извършването на строителни работи в съседство. Други рискове са проникването на корени на дървета и на големи отпадъци като камъни.

Ние ще извършим оглед и, ако се налага диагностика, преди да разкопаем, за да открием пукнатия или счупения тръбен сегмент. Ще го сменим с нов и ще засипем отново, като заравним терена.

 

Ремонт на канализация поради недостатъчен наклон

Тръбата, която извежда отпадните води от сградата, трябва да е с достатъчен наклон, за да е възможно оттичане. Ако тази тръба е монтирана с по-малък от необходимия наклон, трябва да ни се обадите, за да извършим ремонт. Ще демонтираме тръбата и ще монтираме вече под достатъчен наклон. Спестете си неудобства, ако в сградата ви във Връбница оттичането се затруднява или е невъзможно, обадете ни се. Ще проверим дали причината е в недостатъчния наклон на извеждащата тръба, или има запушване. След това ще извършим необходимите ремонти.

 

Смяна на стари тръби с нови

Ако в дома ви във Връбница канализацията ви е със стари тръби, побързайте да ни възложите да ги сменим. Старите метални и каменинови тръби лесно дефектират. Металните тръби корозират, а камениновите се нащърбват. Вътрешната им повърхност става грапава и улеснява образуването на запушвания.

След като сменим старите тръби с нови PVC тръби, ще имате канализация с по-дълъг срок на експлоатация и с много нисък риск от запушвания.

Ремонтите на канализация във Връбница помагат за отстраняването на проблемите от различно естество. Може да разчитате на Интер Канали за бързо отпушване, смяна на тръби и други ремонти. При възникнал проблем с канализацията – свържете се с нас – така няма да търпите дълго неудобствата, предизвикани от проблемните ситуации в канализацията ви.