Отпушване на тоалетни от Интер Канали в Гео Милев

Запушената тоалетна е не само огромно неудобство. Миризмата от нея е много неприятна. А и може да се стигне до връщане на водата и така тоалетната ви в дома ви в Гео Милев да се наводни. Ние от Интер Канали сме на разположение за бързо отпушване на тоалетна. При първите признаци, че водата не се оттича достатъчно бързо, ни се обадете.

 

Отпушване на тоалетни от Интер Канали

 

Не използвайте тоалетната чиния като място за изхвърляне на отпадъци

Първо искаме да ви напомним, че запушванията на тоалетната чиния често се причиняват от едри отпадъци. Такива са продукти с изтекъл срок, изсипани мазнини след готвене, или парчета от продукти от ястие. Всякакви хранителни отпадъци могат да заседнат или още в самата чиния, или в меката връзка след нея. Храните трябва да се изхвърлят с общия боклук. Особено опасно е изсипването на мазнини. Те лесно се отлагат в канала и привличат и задържат и други отпадъци.

Хигиенните материали са също сред основните причинители на запушване на тоалетни. Дори мокрите кърпички, които са малки и изглеждат безобидни, лесно засядат в канала и бързо допринасят за запушване. Хигиенните материали не се разлагат, от водата в канала те се раздуват и улесняват запушванията. Не допускайте в канала в тоалетната ви в Гео Милев да попадат такива материали. Изхвърляйте ги с боклука.

 

Внимавайте да не изпуснете предмет в тоалетната чиния

В практиката ни често се случва да отстраняваме запушвания, причинени от изуснато руло тоалетна хартия, ароматизатор, детски играчки и други. Не оставяйте децата да си играят в близост до тоалетната, защото всяка изпусната играчка може да попречи на оттичането на водата.

Тоалетното казанче изкушава за поставяне на различни предмети, особено за кратко време. Но всяко такова поставяне на гъба, бутилка с душ гел и други неща може да завърши с падане на оставения предмет в тоалетната. За да не се наложи спешно да търсите фирма за отпушване на канали, избягвайте да използвате горната част на казанчето като рафт.

 

Ако се е стигнало до запушване на тоалетната

Ако в дома ви в Гео Милев тоалетната се е запушила, с хигиенни материали, хранителни отпадъци, изпуснати предмети, обадете се на нашия екип. Ние ще дойдем бързо и ще предприемем отпушване.

Първо ще направим оглед, ще проверим дали няма засядане на отпадъци или предмети още в самата тоалетна чиния. Ще извадим отпадъците и ще промием обилно с вода.

Следващото рисково място, в което може да са заседнали запушващите предмети или отпадъци, е меката връзка. Ще демонтираме тази част и ще извадим намиращите се там предмети и отпадъци. След това ще я монтираме отново и ще промием.

Има вероятност предметът или отпадъците, причинили запушването, да се намират в тръбата след меката връзка. Ще проверим и тази част от канализацията и ще извадим едрите отпадъци, след което ще промием.

Ако тоалетната е с долно оттичане, тоест от чинията отпадните води отиват директно в канала, също ще проверим проходимостта на тръбата след чинията и ще извадим едрите отпадъци, след което ще промием за премахване и на малките частици от запушването.

При запушена тоалетна в Гео Милев вашето решение за отпушване е Интер Канали. Позвънете ни, без да отлагате, за да извършим отпушването и да сложим край на този тежък проблем.