Отпушване на тоалетна в София — цени

Запушената тоалетна е огромно неудобство, но на всеки дом може да се случи да се стигне до запушване. Освен неудобството, поради това, че не можете да използвате тоалетната, трябва да търпите неприятната миризма. А всеки момент водата може и да прелее от тоалетната чиния и да причини още по-сериозни проблеми. Затова без отлагане се обадете на специалистите от Интер Канали за отпушване на тоалетна в София.

 

Отпушване на тоалетна в София — цени

 

Причини за запушване на тоалетна

Причините, поради които се получава запушване на тоалетна, са много. Децата изпускат играчки, които засядат и не дават възможност за оттичане на водата. По невнимание може член от семейството да изпусне руло тоалетна хартия, което се раздува във водата и също става причина за запушване.

Много често изхвърлянето на остатъци от ядене може да причини сериозно запушване. Особено рисково е изхвърлянето на остатъци, които съдържат мазнини, или на големи количества мазнини от пържене.

Но и наглед безобидни остатъци и отпадъци също могат да станат причина за масивно запушване. Често на нашите специалисти им се налага да отпушват канали, като вадят мокри кърпички, изхвърляни в канализацията. Всякакви хигиенни материали могат да предизвикат оформяне на плътен слой, който да не дава възможност за оттичане на водата от тоалетната.

 

Каква е цената на отпушване на тоалетна

Цената за отпушване на тоалетна в София, както и за демонтаж и след това монтаж на тоалетната чиния, ако се налага, цената е 65 лева.

 

Механично отпушване на тоалетна

Нашият екип извършва отпушване на тоалетни с механични средства. Така не се създават рискове от разяждане и повреди и не се отделят изпарения, които могат да създадат опасна среда, застрашаваща здравето на живеещите в дома.

Използваме професионални спирали, с които изваждаме първо големите отпадъци и предмети, ако има такива изпуснати в тоалетната чиния, които са препречили пътя за оттичане на водата. В доста случаи сред тях са и хигиенни материали, които лесно се раздуват, засядат и бързо стават основа за запушване.

След като бъдат отстранени големите отпадъци, продължаваме с разчистването на слоя, който запречва пътя за оттичане на водата. Към спиралите имаме комплект от накрайници. Те са за разбиване на различни видове наслоявания. Избираме подходящ накрайник за всеки случай, за да успеем да разбием наслояването. След като бъде разкъсан и раздробен слоят от замърсявания, трябва да се извърши обилно промиване, за да се отстранят и малките частици, останали от натрупаните замърсявания. След като промием добре тоалетната, тя вече е готова за ползване, с нормално оттичащи се отпадни води.

 

Отпушване на тръбата, която свързва тоалетната чиния с канализацията

Често отпадъци, които попадат в тоалетната чиния, засядат в тръбата, която осъществява връзката между чинията и канализацията. Такава връзка има при тоалетните чинии със странично оттичане.

За да отпушим тръбата, демонтираме тази тръба. В съвременните тоалетни тя обикновено е мека и гофрирана. След като демонтираме тръбата и извадим отпадъците, я монтираме отново.

 

Кога се налага демонтиране на тоалетната чиния

Ако тоалетната чиния е с долно оттичане и има заседнали отпадъци в канала под нея, трябва тя да се демонтира. Нашите специалисти извършват демонтаж, изваждат отпадъците, за да освободят пътя за оттичане на водата, а след това монтират отново тоалетната чиния.

За отпушване на тоалетна в София свържете се с екипа на Интер Канали. Ще извършим отпушването и ще възстановим комфорта в дома ви.