Отпушване на сифони в Бизнес парк София

В обществени сгради, посещавани от много хора, като Бизнес Парк София, мивките се използват много често. Както сифоните на мивките, така и подовите сифони лесно могат да се запушат. За да не се създадат неудобства както за работещите, така и за посетителите, запушените сифони трябва да се отпушат възможно най-бързо. Това ще стане с едно обаждане до Интер Канали. Ние сме специалисти в отпушване на сифони и канали. Ще се отзовем бързо и ще отпушим и почистим запушения сифон, а ако се наложи, и канала.

 

Отпушване на сифони в Бизнес парк София

 

Замърсявания, които причиняват запушване

За да се запуши сифон в Бизнес Парк София, той трябва да се задръсти със замърсяващи частици. При миене на ръце, изхвърляне на дребни частици от опаковки, миене на различни вещи замърсяванията попадат първо в сифона и се натрупват. Водата започва да се оттича бавно. Подовите сифони поемат прах и всякакви замърсявания. В тях лесно могат да попаднат и по-едри частици.

Много лесно се получава запушване на сифон, ако се изхвърлят някакви мазнини или хигиенни кърпички. Тези кърпички не се разлагат, лесно засядат в сифона или в канала и често стават причина за малки или по-масивни запушвания на канализация.

Ако се обадите на нашите специалисти на този ранен етап, ще извършим отпушване на сифоните по-бързо и лесно. Ако се отлага обаждането на специалисти по отпушване, докато водата вече спре да се оттича, ще има по-големи натрупвания, задръстване на сифона, и ще ни отнеме доста време да го разглобим, отпушим и почистим.

 

Сифоните са различни видове и трябва да се разглобят от специалисти

Сифоните в Бизнес Парк София могат да бъдат от един или друг тип. Всеки тип има своята специфика на разглобяване и сглобяване, която се владее от специалистите. Ако се опитате да се справите сами, можете само да се забавите и да не постигнете никакъв успех. Не губете време, разчитайте на специалистите от Интер Канали.

Така няма да се създадат дългосрочни неприятности със запушени сифони. След отпушването и почистването ще можете отново безпроблемно да използвате мивките и помещенията.

 

Ако от сифона излиза неприятна миризма

Сифоните имат такава конструкция, че в извивката им да се задържа вода, за да не може неприятната миризма от канала да навлиза в помещението.

Ако от даден сифон в Бизнес Парк София се носи неприятна миризма, това може да означава, че в извивката няма вода и затова миризмата се връща в помещението. Такава ситуация може да се получи, ако дадено помещение не е използвано дълго време. Проблемът може да се реши с доливане на вода, но е по-добре да извикате специалисти по отпушване.

Освен това неприятната миризма може да се дължи на липса на вентилация в канализацията. Вентилацията се постига с излаз на всеки вертикален щранг на покрива. За да се провери дали причината за неприятната миризма е липсваща вентилация, също е необходима диагностика от специалисти.

 

Почистване и отпушване на сифони

Първо нашите специалисти ще прегледат сифона, ще преценят каква е ситуацията. За да се отстрани запушване, разглобяваме сифона, почистваме го и след това го сглобяваме отново. След като сифонът е почистен и отново монтиран, промиваме обилно с вода. Така се промива не само сифонът, но и каналът. В канала също може да има натрупвания на замърсявания, които на свой ред да причинят запушване по-нататък в тръбата.

Ако е необйодимо, почистваме и канала след сифона, като използваме професионални спирали.

При запушване на сифони в Бизнес Парк София се обадете на Интер Канали  0876 926 196 за диагностика и отпушване. Извършваме и профилактично почистване на сифони и канали, за да предотвратим запушвания.