Отпушване на канали със специализирана техника в Сеславци

При запушване на канализацията ви в Сеславци цялото семейство е изправено пред неудобство, с което трябва да се справите бързо и успешно. Това е постижимо, ако се обадите на нашата фирма за отпушване на канали – Интер Канали.

Канализацията се претоварва с отпадъчни частици от различно естество и се замърсява бързо. Отлаганията на мазнини по вътрешността на тръбите привличат и другите замърсявания, частици от храни, косми и други. Така се получава плътен слой, препречващ пътя на отпадните води. Изхвърлянето на едри отпадъци ускорява образуването на запушвания. Те могат да се отстранят само със специализирана техника, с каквато разполагат нашите специалисти.

Отпушване на канали със специализирана техника

Дебелите наслоявания могат да се разбият с професионално оборудване

Можете да намерите множество съвети за отпушване без машини, със сода и оцет, с гореща вода и други. Но тези средства за почистване на тръбите могат да свършат работа само ако имате начално замърсяване и полепване на замърсявания по вътрешността на каналите. При вече оформено плътно запушване те няма да помогнат.

Рисково е използването на препарати, които можете да купите в магазините. Те разчитат на действието на агресивни химикали. Така излагате на опасност от повреда канализацията, а застрашавате и вашето здраве, ако по кожата или в очите ви попадне дори малко количество от препарата.

Ние разчитаме на специализираната си техника, за машинно отпушване в Сеславци по механичен начин или с вода под налягане. Така избягваме прилагане на химикали, което е добре за канализацията ви.

 

Нашата техника за отпушване на канали

Ние разчитаме на професионални спирали, които имат достатъчна дължина за проникване в каналите и отпушване на задръствания в тях, дори ако са надълбоко. Към спиралите има накрайници, които са предназначени за разбиване на различни натрупвания. Нашата машина със спирали може да отпуши както хоризонтална, така и вертикална част от канализацията в Сеславци, прониквайки в тръби с диаметър от ф32 до ф250.

Нашите професионални машини могат да отпушат канал с вода под налягане. Те са снабдени с различни дюзи и могат да отпушват тръби с по-голям диаметър – от ф110 до ф1000.

Ние извършваме оглед и преценяваме с каква техника да извършим отпушването. При всички случаи първо изваждаме едрите отпадъци, а след това разбиваме натрупванията от дребни частици, мазнини и сапун с машината със спирали или с машина за отпушване под налягане.

Потърсете ни за справяне със запушване или авария, причинена от запушване, в Сеславци и ще се отзовем бързо. Ще извършим отпушването и ако се налага, ще предприемем и ремонт на тръба или друг сегмент от каналите.

 

За да не си причините запушване

Вашите действия са важни за опазване на каналите в дома ви от запушвания.

Едно от най-важните правила е да не изхвърляте мазнини в мивката или тоалетната. Те се отлагат лесно, под действието на студената вода се превръщат в лепкава маса и лесно привличат всякакви частици от храни и други, носени от отпадните води.

Хигиенните материали са много опасни за канализацията. Те не се разлагат, лесно засядат на удобни места – в коляно, извивка на канала, и бързо стават основа за запушване. Опасни са дори мокрите кърпички, които в практиката ни често се оказват причинители на големи задръствания на канали, когато ни извикат за отпушване на канализация.

Ако водата в дома ви в Сеславци започне да се оттича бавно, значи е започнало да се формира натрупване в канала. Не отлагайте, обадете се на Интер Канали за отпушване, преди то да е станало пълно. Така ще си спестите големи неудобства и по-големи разходи за продължително отпушване и чистене, каквото се налага при пълно задръстване на канализация. Ние ще се справим с нашата специализирана техника.