Отпушване на канали в София денонощно

При запушване на канала в дом или офис в повечето пъти ситуацията е нетърпима. За денонощна помощ с отпушване на канали София се обадете на Интер Канали.

 

В много случаи запушването може да ви изненада, и то не през деня. Когато в канала по невнимание попадне някакъв отпадък, а до тогава малко по малко са се натрупвали замърсявания, водата започва да не се оттича. Ако това се случи късно вечер, рано сутрин, през почивен ден, в празник, трябва ви спешно намеса на специалисти. Ние сме на разположение по 24 часа, от сутрин до вечер и от вечер до сутрин, независимо дали е делник или празник.

 

Отпушване на канали София денонощно

 

Машинно отпушване на вашите канали – спешно, напълно

Ние разчитаме не на силата на химикалите, защото като специалисти знаем, че те създават рискове за тръбите. Освен това с използване на химикали се замърсява околната среда.

 

Отпушваме спешно канали със спирали и с вода под налягане.

  • Спешно отпушване със спирали

Нашите специалисти разполагат с професионални машини със спирали. Професионалните спирали имат голяма дължина. Те могат да проникнат много навътре в тръбите, за да достигнат до натрупаното замърсяване. Към спиралата, която ще използваме за спешно отпушване в София, подбираме подходящ накрайник. Имаме комплекти от различни накрайници, от които ще подберем този, който ще разбие натрупването.

 

След като бъде разбита масата наслагвания, включваща обичайните отлагащи се в каналите отпадъци – частици от храна, мазнини, сапун, косми и други, промиваме добре канала с вода. Така се почистват напълно дори и най-малките остатъци от натрупванията, причинили запушването. Така ще сте спокойни, че няма скоро да ни се обадите за ново отпушване. Мазнините и сапунените маси са особено опасни, те бързо задържат всякакви отпадъци.

 

  • Спешно отпушване при запушвания над 40 метра навътре

Когато запушването е на над 40 метра навътре, използваме камион каналочистач.

 

  • Спешно отпушване с вода под налягане

Изборът на отпушване с използване на вода под налягане се прави от нашите специалисти след оглед на ситуацията. Когато спешно ни повикате за отпушване на канал в София и екипът ни реши да използва този метод, ще подаваме вода под силно налягане в запушения канал. Така ще се разбие масата от натрупани замърсявания и всички остатъци от нея ще бъдат отмити от силната струя.

 

  • Спешно отпушване на улична канализация

Когато установим, че при спешно обаждане за отпушване в София запушването е в уличната канализация, предприемаме отпушване от шахта до шахта. Използваме улична шахта, за да проникнем в канала, да почистим механично, като извадим първо големите отпадъци, а после по-малките. Така ще възстановим проходимостта на участъка от уличната канализация и ще можете отново да използвате мивки и санитарни помещения.

 

Неочакваното запушване може да се случи по всяко време. Необходимо е в такива случаи да разчитате на спешно отпушване на канали София денонощно. Затова трябва да се обадите на Интер Канали, независимо по кое време на денонощието се получи този проблем. Ние ще се отзовем и в почивен, и в празничен ден. За нас е важно клиентите ни да не се мъчат със запушен канал и да не могат да се мият, къпят, перат. Вашето денонощно решение за отпушване е обаждане на екипа на Интер Канали, без да отлагате.