Отпушване на канали в Банишора

При запушен канал в Банишора вашето сигурно решение за отстраняване на проблема е отпушване на канала от Интер Канали. От запушения канал се носи неприятна миризма, не можете да използвате мивката, банята, тоалетната. Не изчаквайте, опитвайки се да отпушите сами с домашни продукти, препарат от магазина или с любителска вакуум помпа. За отпушване на канали е необходимо професионално оборудване. С такова разполагат нашите специалисти, които бързо ще се отзоват на обаждането ви.

 

Отпушване на канали в Банишора

 

Ние извършваме механично отпушване на канали

При запушване на канал в дома ви в Банишора е погрешно да разчитате на популярното средство за отпушване – сода бикарбонат и оцет. Тази смес не е свързана с рискове от повреждане на тръбите, но реакцията между двата продукта е слаба и ще успеете само при начално запушване. А в повечето случаи запушването се проявява, когато натрупванията на замърсявания в канала са вече в голямо количество.

Не е правилно да разчитате на препарат от магазина. Тези препарати съдържат силни химикали. Единият риск от използването на такъв препарат е повреждане на тръбите, особено ако са от старите типове. Другият е свързан с образуването на крайните продукти от реакцията между препарата и мазнините в натрупаните замърсявания, които са причина за запушването. Тази реакция води до образуване на сапуноподобни маси, които не само не помагат за разбиване на натрупванията, но и допринасят за повече лепкавост на запушващия слой.

Механичното отпушване се състои в използването на професионално оборудване за разбиване на запушването, след което отпушеният канал се промива обилно с вода до пълно почистване.

 

Механично отпушване от Интер Канали

Нашите специалисти извършват отпушване на канализация в Банишора, като използват професионални спирали. С тях се достига дори до запушвания, образувани много навътре в канала. Като подбираме от накрайниците към спиралите подходящ за всяко запушване, успяваме да пробием натрупаната замърсяваща маса, която е образувала „тапа“. След като разбием цялото натрупване, извършваме промиване на канала със силна струя вода. Така почистваме напълно дори от най-малките частици замърсявания.

Още един начин за механично отпушване е със силна струя вода. Тя разбива натрупаните замърсявания и отнася и най-малките частици от тях.

С механично отпушване на канали в Банишора ви гарантираме запазване на здравината на вашите канални тръби. Нашето оборудване е достатъчно ефективно при запушвания и с него не създаваме риск за каналите ви.

 

Запушване на външна канализация

Запушването може да е образувано във външната част на канализацията. Затова когато ни извикате за отпушване в Банишора, ще извършим оглед и диагностика, за да локализираме запушването. Ако е запушена част от външната канализация, може да се наложи смяна на тръба. Тръбите от тази част могат да бъдат изложени на разместване, да се пукнат или счупят. Във външна тръба може да проникнат корени на дърво, да попаднат камъни, ако тръбата се пукне или размести.

Установяването на запушване във външната канализация е задача за специалистите. Ще разкопаем дадената част, за да сменим тръбата, а след това ще покрием отново с изкопаната пръст, за да възстановим терена.

При лоша миризма от канала, бавно оттичане на водата или никакво оттичане се обадете на Интер Канали. Ще се отзовем бързо, за да локализираме запушването и да го отстраним.

Отново ще можете да ползвате мивката, банята и т.н. Не отлагайте, обадете ни се, за да не търпите дълго това огромно неудобство.