За нас

История на компанията

Екипът на Интер канали е с дългогодишен стаж и практика в отстраняването на аварии във вътрешните и външните канализационни системи. Фирмата е създадена през 2010 г.с предмет на дейност отпушване на канали, тяхното изграждане и ремонт.

Екипът ни от млади и опитни специалисти натрупа сериозен опит през годините и сме в състояние да решим проблеми от всякакъв характер, свързани с канализацията на частни и обществени сгради.

Инвестициите в модерно и най-съвременно оборудване допринася за качеството и бързината на извършваните услуги. За територията на София и околността с нас може да се свържете 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата при спешни аварии.

 

Екипът на Интер канали

 

Нашата мисия

Бързина, качество и доверие! Ние от Интер канали  се стараем да реагираме максимално бързо на всяко едно обаждане. Нашето желание е всеки клиент да остане доволен от получените услуги и тяхната цена. Екипът ни изгражда дълготрайни отношения с нашите клиенти, градящи се на доверие и приятелство, защото знаем, че доволният клиент е нашата най-добра реклама!

 

Техника за отпушване на канали

Фирма Интер канали разполага с професионални  машини  за отпушване и почистване на канали под високо налягане, с различни дюзи за леки и много тежки  запушвания и аварии от ф110 до ф1000, както и с машина, работеща със спирали за механично почистване и отпушване на вертикална и хоризонтална канализация от ф32 до ф250.

 

Техника за отпушване на канали

 

Камери за видеодиагностика на канали

При по тежки казуси разполагаме с прибутваща камера, която прави запис и измерва метрите на прегледаното трасе за тръби от ф40 до ф300.

С помощта на камера робот обследваме тръби с по-голям диаметър – от ф300 до ф600.

 

Камери за видеодиагностика на канали

 

Цистерни за изпомпване на септични ями

За да бъдем максимално ефективни на своите настоящи и бъдещи клиенти в нашия арсенал от техника свързана с отпушване, почистване и видеодиагностика на канализационни системи разполагаме и с цистерни за изпомпване на септични ями, шахти и каломаслоуловители с различен обем.

 

Цистерни за изпомпване на септични ями

 

Защо да изберете нас?

  • Бързина на извършваните услуги

При спешна ситуация, свързана със запушен канал или авария в София и околията, може да се свържете с нас веднага 24/7 на тел: 0876 926 196

  • Качество на свършената работа

Ние разполагаме с професионална и модерна техника, ръководена от млад и амбициозен екип, реагиращ мигновено на авариите.

  • Доверие на клиента

С годините поради натрупания опит създадохме доверие и много приятелства между нас и клиентите, което е един от приоритетите за фирма Интер канали.

  • Отстъпки за лоялни клиенти

Всеки клиент на Интер канали, който използва постоянно нашите услуги във времето, може да се възползва от фирмената ни политика, свързана с преференциални цени за лоялните ни клиенти.